Bekijk hier het laatste nieuws

Nieuws

Save the date Wetenschapsdag KLEM 14 januari 2021

Namens de Wetenschapcommissie van de KLEM hierbij een Save the Date voor de jaarlijkse wetenschapsmiddag en een uitnodiging om een abstract voor deze middag in te sturen. Stuurt u deze uitnodiging vooral ook door naar de medewerkers in uw team en onderzoekers uit uw omgeving.

Hieronder treft u namens de wetenschapscommissie van de KLEM een 'Save the date' aan voor de jaarlijkse wetenschapsmiddag en een uitnodiging om een abstract voor deze middag in te sturen. Stuurt u deze uitnodiging vooral ook door naar de medewerkers in uw team en onderzoekers uit uw woning.

SAVE THE DATE

& CALL FOR ABSTRACTS

Donderdagmiddag 14 januari 2021 vindt de jaarlijkse wetenschapsmiddag van de KLEM plaats; vanwege COVID-19 dit keer online.

Het thema van deze wetenschapsmiddag is:
'Klinisch Embryologisch Onderzoek in Nederland'.

Hierbij nodigen wij klinisch embryologen, IVF analisten en alle andere geïnteresseerden uit om deze middag bij te wonen. Informatie over het programma en de inschrijvingen volgt.

Call for Abstracts

We roepen alle onderzoekers (PhD studenten, KEio's, IVF artsen, analisten, etc.) die onderzoek doen of betrokken zijn bij onderzoek op het gebied van klinisch embryologie op om een abstract (max. één A4) in te dienen vóór donderdag 19 november 2020 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We verwelkomen een breed scala aan onderzoek; van fundamenteel onderzoek binnen de voortplantingsbiologie tot klinisch evaluatieonderzoek binnen de voortplantingsgeneeskunde.

Over de VVF

De fertiliteitsartsen in Nederland spelen anno 2019 een grote rol in het traject van diagnostiek en behandeling van onvervulde kinderwens, verminderde vruchtbaarheid en vruchtbaarheidsbehoud. De vereniging is in 1997 opgericht door en voor artsen die werkzaam zijn in de voortplantingsgeneeskunde.

Secretariaat VVF

Mevr. M. (Merel) Hartog
Zaanweg 119A
1521 DS Wormerveer
info@fertiliteitsartsen.nl
075-6476375