Over de VVF

Welkom op de site van de Vereniging van Fertiliteitsartsen (VVF)

De fertiliteitsartsen in Nederland spelen vandaag de dag een grote rol in het traject van diagnostiek en behandeling van onvervulde kinderwens, verminderde vruchtbaarheid, vruchtbaarheidsbehoud en preconceptiezorg.

Op deze website is informatie te vinden voor u als patiënt, professional en directe collega.

  • De vereniging is in 1997 opgericht door en voor artsen die werkzaam zijn in de voortplantingsgeneeskunde.
  • Inmiddels zijn wij geregistreerd als arts Voortplantingsgeneeskunde VVF, waarbij de term fertiliteitsarts ook wordt gebruikt.
  • De VVF beoogt de expertise van fertiliteitsartsen te vergroten door middel van opleiding en nascholing en zorgt voor belangenbehartiging van haar leden.

Voor meer informatie over lidmaatschap en voorwaarden voor registratie als arts Voortplantingsgeneeskunde VVF kunt u contact opnemen met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor aanbieders van nascholing: voor het aanvragen van accreditatie klik hier

Over de VVF

De fertiliteitsartsen in Nederland spelen anno 2019 een grote rol in het traject van diagnostiek en behandeling van onvervulde kinderwens, verminderde vruchtbaarheid en vruchtbaarheidsbehoud. De vereniging is in 1997 opgericht door en voor artsen die werkzaam zijn in de voortplantingsgeneeskunde.

Secretariaat VVF

Mevr. M. (Merel) Hartog
Zaanweg 119A
1521 DS Wormerveer
info@fertiliteitsartsen.nl
075-6476375