Commissies

De VVF heeft een viertal commissies opgericht om haar missie na te streven: 

Opleidingscommissie
Leden: Jan Peter de Bruin,  Gijs Teklenburg,  Angelique van Dongen, Anna Candido, Grada van den Dool, Esther van Duinen en Carlijn Zietse 

De opleidingscommissie houdt zich bezig met de opleiding tot arts voortplantingsgeneeskunde VVF/NVOG. De commissie bestaat uit 3 leden van de VVF, geregistreerd als arts VPG VVF/NVOG en 3 gynaecologen.
Het doel is kwaliteitsbewaking van de opleiding. Dit betekent het controleren en creëren van onderwijs, alsook  het portfolio en persoonlijk opleidingsplan beoordelen.


Registratiecommissie:
Leden: Ouijdane Hamdine, Caroline Leendertz, Emmeloes de Mare, Mariska Noorlander en Carlijn Zietse

De registratiecommissie houdt zich bezig met de registratie en herregistratie van de arts VPG VVF/NVOG.  De afgelopen jaren hebben zij zich voornamelijk ingezet voor het volledige opleidingsplan.

Voor vragen aan de registratiecommissie, stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Accreditatiecommissie:

Leden: Ouijdane Hamdine, Caroline Leendertz, Emmeloes de Mare, Mariska Noorlander en Carlijn Zietse

De accreditatiecommissie is verantwoordelijk voor accreditatie van scholingen en bepalen welke soorten activiteiten geldig zijn als relevante nascholing voor VVF leden.

Voor vragen aan de accreditatiecommissie, stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Symposiumcommissie:
Leden: Maija Dam, Esther van Duinen, Rosanne Grolle, Pleun Ketelaars, Caroline Leendertz en Charine van Tilborg

De symposiumcommissie van de VVF organiseert het jaarlijkse VVF symposium. Het VVF symposium is een wetenschappelijke middag waarbij diverse toonaangevende sprekers voordrachten houden op het gebied van de voortplantingsgeneeskunde. Onderwerpen kunnen door de leden zelf worden aangedragen. Na het wetenschappelijke deel volgt doorgaans een buffet en vindt aansluitend de algemene ledenvergadering van de VVF plaats. De taken van de symposiumcommissie bestaan onder andere uit het opstellen van het wetenschappelijk programma, het vragen van sprekers, het regelen van een symposiumlocatie en buffet, het versturen van de uitnodigingen en het aanvragen van accreditatie en sponsoring.


Wetenschapscommissie:
Leden: Esther van Duinen, Mariska Heemelaar, Saskia Nienhuis en Charine van Tilborg


Kascommissie:
Leden: Charlotte Derks en Robijn Wagenmakers


Lustrumcommissie:
Leden: Ingrid Heijnsbroek en Esther Verduin


Sociaal Media Commissie:
Zoekt leden.
Is dit iets voor u? Meld u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over de VVF

De fertiliteitsartsen in Nederland spelen anno 2019 een grote rol in het traject van diagnostiek en behandeling van onvervulde kinderwens, verminderde vruchtbaarheid en vruchtbaarheidsbehoud. De vereniging is in 1997 opgericht door en voor artsen die werkzaam zijn in de voortplantingsgeneeskunde.

Secretariaat VVF

Mevr. M. (Merel) Hartog
Zaanweg 119A
1521 DS Wormerveer
info@fertiliteitsartsen.nl
075-6476375