De VVF heeft een viertal commissies opgericht om haar missie na te streven: 

Opleidingscommissie
Leden worden momenteel aangezocht.

De opleidingscommissie houdt zich bezig met de opleiding tot arts voortplantingsgeneeskunde VVF/NVOG. De commissie bestaat uit 3 leden van de VVF, geregistreerd als arts VPG VVF/NVOG en 3 gynaecologen.
Het doel is kwaliteitsbewaking van de opleiding. Dit betekent het controleren en creëren van onderwijs, alsook  het portfolio en persoonlijk opleidingsplan beoordelen.


PR-commissie:
Leden: Tessa Cox en Frederika Prak

De PR commissie van de VVF heeft als belangrijkste doel de VVF in Nederland op de kaart te zetten door het vergroten van haar naamsbekendheid en zichtbaarheid. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van de VVF website en de diverse sociale media (openbare VVF Facebookpagina, LinkedIn groep VVF en het Twitteraccount @IVFdokters). Daarnaast ziet de commissie het als haar taak om de betrokkenheid van de leden bij de VVF te vergroten (via de VVF-nieuwbrief en een besloten Facebookgroep) en zo nodig bij te dragen aan het verbeteren en optimaliseren van de communicatie naar zowel intern (leden) als extern (o.a. patiëntenverenigingen, SIG’s van de pijler Voortplantingsgeneeskunde van de NVOG etc).


Registratiecommissie:
Leden: Anna Candido, Tessa Cox, Grada van den Dool-Maasland, Esther Geenen, Ouijdane Hamdine en Mariska Noorlander

De registratiecommissie houdt zich bezig met de registratie en herregistratie van de arts VPG VVF/NVOG.  De afgelopen jaren hebben zij zich voornamelijk ingezet voor het volledige opleidingsplan.

Voor vragen aan de registratiecommissie, stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Symposiumcommissie:
Leden: Esther van Duinen en Irene Homminga

De symposiumcommissie van de VVF organiseert het jaarlijkse VVF symposium. Het VVF symposium is een wetenschappelijke middag waarbij diverse toonaangevende sprekers voordrachten houden op het gebied van de voortplantingsgeneeskunde. Onderwerpen kunnen door de leden zelf worden aangedragen. Na het wetenschappelijke deel volgt doorgaans een buffet en vindt aansluitend de algemene ledenvergadering van de VVF plaats. De taken van de symposiumcommissie bestaan onder andere uit het opstellen van het wetenschappelijk programma, het vragen van sprekers, het regelen van een symposiumlocatie en buffet, het versturen van de uitnodigingen en het aanvragen van accreditatie en sponsoring.


Websitecommissie:
Leden: Charlotte Derks, Sandra Dieben, Esther Geenen, Nicole Klijn

De websitecommissie is samengesteld met als doel de oude website te vervangen en de nieuwe website te onderhouden.

"We inventariseren wensen van de leden en behoeftes van de doelgroep. Tijdens vergaderingen bespreken we de voortgang van het ontwikkelen van de website en de gewenste aanpassingen. We houden contact met het bedrijf dat de website bouwt en delegeren het verzamelen en maken van content zo nodig naar andere leden."


Afdrukken