Opleiding / Registratie

Registratie

Na het succesvol doorlopen van de opleiding zal de arts geregistreerd worden als arts Voortplantingsgeneeskunde VVF.

Om dit keurmerk te behouden zal de arts Voortplantingsgeneeskunde elke vijf jaar zich moeten her-registreren. De registratie als arts VPG geldt steeds voor een periode van 5 jaar, waarna herregistratie kan worden aangevraagd.
Voor herregistratie moet er sprake zijn van doorgaande werkervaring en deelname aan na- en bijscholing. Zie bijgevoegd document “Reglement Registratie en herregistratie Arts VPG” voor de omschrijven.

De leden zijn zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van hun werkervaring en punten behaald via scholing. Van alle scholing moet een certificaat kunnen worden aangeleverd. Elk jaar zal er via de website een link beschikbaar worden voor het doorgeven van de scholing van dat jaar.

LET OP: het is noodzakelijk om zelf ook een overzicht te behouden van je behaalde punten. Op de website staat een link naar een mogelijk accreditatieoverzicht. Mocht er geen accreditatie zijn aangevraagd bij de VVF neem dan contact op met de registratiecommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Een overzicht van de puntenverdeling bij nascholing staat beschreven in het document accreditatiepunten overzicht VVF.

Voor vragen over uw registratie/herregistratie stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over de VVF

De fertiliteitsartsen in Nederland spelen anno 2019 een grote rol in het traject van diagnostiek en behandeling van onvervulde kinderwens, verminderde vruchtbaarheid en vruchtbaarheidsbehoud. De vereniging is in 1997 opgericht door en voor artsen die werkzaam zijn in de voortplantingsgeneeskunde.

Secretariaat VVF

Mevr. M. (Merel) Hartog
Zaanweg 119A
1521 DS Wormerveer
info@fertiliteitsartsen.nl
075-6476375