Opleiding / Registratie

Registratie

Na het succesvol doorlopen van de opleiding zal de arts geregistreerd worden als arts Voortplantingsgeneeskunde VVF.

Om dit keurmerk te behouden zal de arts Voortplantingsgeneeskunde elke vijf jaar zich moeten her-registreren. De registratie als arts VPG geldt steeds voor een periode van 5 jaar, waarna herregistratie kan worden aangevraagd.
Voor herregistratie moet er sprake zijn van doorgaande werkervaring en deelname aan na- en bijscholing. Zie bijgevoegd document “Reglement Registratie en herregistratie Arts VPG” voor de omschrijving.

Per 01-04-2024 loopt de registratie van nascholing via PE-online. In PE-online wordt uw aanwezigheid bij nascholingen door de aanbieder geregistreerd. Dit geldt alleen voor nascholingen waarvoor accreditatie is aangevraagd bij de VVF. De accreditatie aanvraag gebeurt door de aanbieder van scholing. Buitenlandse scholing en algemene nascholing dient u zelf toe te voegen. Voor meer informatie kijk onder het kopje accreditatie.

Aan het einde van herregistratieperiode moet u zelf u herregistratie aanvragen. U ontvangt hiervoor van PE-online ook een reminder. De aanvraag van herregistratie verloopt via PE-online.

Voor vragen over uw registratie/herregistratie stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

PE-Online

Klik hier voor toegang naar PE-Online.

Zie hier de agenda van de nascholingen

Over de VVF

De fertiliteitsartsen in Nederland spelen anno 2019 een grote rol in het traject van diagnostiek en behandeling van onvervulde kinderwens, verminderde vruchtbaarheid en vruchtbaarheidsbehoud. De vereniging is in 1997 opgericht door en voor artsen die werkzaam zijn in de voortplantingsgeneeskunde.

Secretariaat VVF

Mevr. M. (Merel) Hartog
Zaanweg 119A
1521 DS Wormerveer
info@fertiliteitsartsen.nl
075-6476375