Bekijk hier het laatste nieuws

Nieuws

Uitnodiging online invitational conference richtlijnmodule Omgaan met taalbarrières in de zorg en het sociaal domein vrijdag 31 maart 2023

Beste leden van de VVF,

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de online invitational conference op vrijdag 31 maart 2023 van 10:00 tot 12:30 uur voor ons project:

In deze online bijeenkomst:

  • Nemen we u mee in wat een taalbarrière betekent voor patiënten, cliënten, naasten en professionals in de zorg en het sociaal domein.
  • Vertellen we u over meer over ons project.
  • Delen we een eerste analyse van de (wetenschappelijke) literatuur en bestaande richtlijnen.
  • Bespreken we in subgroepen de ervaren knelpunten en de behoeftes van patiënten, naasten en professionals.

U kunt zich aanmelden via deze link (uiterlijk vrijdag 10 maart 2023).

Tot slot:

  • Op onze website vindt u meer informatie over het project.
  • Als u niet kunt op 31 maart maar wel graag op de hoogte blijft van het project, dan kunt u hier uw gegevens invullen.
  • Heeft u vragen, neem dan contact op met Aja Al-Waely via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met hartelijke groet ook namens de leden van de projectgroep: Jako Burgers (voorzitter richtlijnwerkgroep), Miranda Langendam (Amsterdam UMC), Barbara Schouten, Gizem Yilmaz (Amsterdam School of Communication Research), Linda Daniels–van Saase en Aja Al-Waely (Patiëntenfederatie Nederland),

Over de VVF

De fertiliteitsartsen in Nederland spelen anno 2019 een grote rol in het traject van diagnostiek en behandeling van onvervulde kinderwens, verminderde vruchtbaarheid en vruchtbaarheidsbehoud. De vereniging is in 1997 opgericht door en voor artsen die werkzaam zijn in de voortplantingsgeneeskunde.

Secretariaat VVF

Mevr. M. (Merel) Hartog
Zaanweg 119A
1521 DS Wormerveer
info@fertiliteitsartsen.nl
075-6476375